Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
Beveilig je huis met de juiste sloten


Beveilig je huis met de juiste sloten

Inbrekers zijn al jarenlang actief, maar de laatste jaren stijgt het aantal inbraken aanzienlijk. Dit komt met name doordat er tegenwoordig tal van methoden zijn om snel een woning binnen te dringen. Vooral huizen met oude sloten zijn geliefd onder inbrekers. De voornaamste reden hiervoor is dat dergelijke sloten niet al te goed beschermen tegen inbraak. Om inbraak te voorkomen, is het dan ook van belang dat jij jouw woning voorziet van de juiste sloten. Maar hoe kun jij jouw woning goed beveiligen met sloten? Slotenservice Vlaanderen geeft je enkele tips.

Plaats niet alleen sloten op deuren
Veel mensen die hun woning beter willen beveiligen, maken de fout dat zij alleen hun deuren voorzien van veilige sloten. Er wordt echter nauwelijks beveiliging op ramen aangebracht. Dit is echter wel een aanrader volgens Slotenservice Vlaanderen. Wanneer een inbreker via de deur niet binnen kan komen, probeert hij waarschijnlijk of het mogelijk is jouw huis via het raam binnen te komen.

Kies voor sloten met een keurmerk
Er zijn vandaag de dag tal van verschillende sloten te koop. Loop een willekeurige bouwmarkt binnen en je ziet direct een compleet arsenaal aan sloten. Veel mensen weten hierdoor niet goed welke sloten hun woning goed beveiligen. Dure sloten beveiligen over het algemeen beter dan de goedkope, maar niet iedereen heeft het geld om dure sloten aan te schaffen. Bij het aanschaffen van sloten is het niet per se noodzakelijk om op de prijs te letten. Kijk vooral of een slot over een keurmerk beschikt. Een slot met keurmerk is immers een stuk lastiger te forceren dan een slot zonder keurmerk.

Sloten met anti-inbraakbeveiliging
Wil jij de kans op een woninginbraak tot een minimum beperken? Dan zijn sloten met keurmerk alleen niet voldoende. Een gekeurd slot beschermt doorgaans bijvoorbeeld niet tegen de populaire inbraakmethode kerntrekken. Om ook deze inbraakmethode uit te sluiten, schaf je sloten met speciale anti-kerntrekcilinders aan. Bij deze cilinders is het niet mogelijk om een schroef in de cilinder te draaien, waardoor kentrekken wordt uitgesloten.

Slotenmaker inschakelen voor juiste beveiliging
Ben jij benieuwd naar wat er verder mogelijk is omtrent het beveiligen van je huis met de juiste sloten? De medewerkers van Slotenservice Vlaanderen vertellen je maar wat graag wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kun je een beroep op onze slotenmakers doen wanneer jij jouw woning beter wilt beveiligen met de juiste sloten. Hierdoor wordt de kans op een inbraak tot een minimum beperkt en dat geeft een veilig gevoel.  

________________________________________________________________________________________________________

 

Sfeer creëer je met de juiste raamdecoratie
De leukste woonaccessoires voor een kinderkamer
Meer sfeer met Ghalia oosterse lampen
Beveilig je huis met de juiste sloten
Hoe kun je sfeer uitdrukken bij een promotiefilm maken?
Creëer gezelligheid met slechts enkele Rivièra Maison woonaccessoires
Lekker Hangen? Koop een hangmat
Gietvloeren perfect voor families
Interieur
Woon accessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen