Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
De leukste woonaccessoires voor een kinderkamer


De kinderkamer is ook een kamer. Net zoals de woonkamer zul je deze moeten voorzien van wat sfeer. Misschien nog wel belangrijker hier. Kinderen houden niet van een minimalistische Spartaanse kamer doorgaans. Enfin, de meest makkelijke manier om direct wat meer stijl en sfeer te geven aan een kinderkamer is d.m.v. posters en vloerkleden. Dat gaan we in dit artikel aan de orde brengen.

Ten eerste, de posters. Licht van gewicht. Goedkoop. Waarom niet? Maar je moet wel de juiste posters kiezen. Niet van die lelijke standaard posters die je misschien vindt in de Intertoys of de Action. Kijk eens online voor prachtig Scandinavisch design posters. Niet alleen leuk voor kinderen ook voor de ouders doorgaans een feest voor het oog. Bij CozyKidz, verkopen ze de meest unieke selectie kinderkamer posters van Nederland. Men kan deze bezichtigen hier: CozyKidz.nl | poster kinderkamer. Favoriete merken onder de ouders zijn tegenwoordig Majvillan en ook Mrs Mighetto. Stuk voor stuk geweldige posters maar smaken verschillen kijk dus even rond.

Dan de vloerkleden. Niet alleen prettig voor het oog. Ook fijn aan de voeten zeker in het herfst winter seizoen wanneer het koud wordt in huis enigszins. Vergelijkbaar met de posters heb je ook hier de Deense en Zweedse merken die hele leuke items op de markt brengen. Het overzicht hiervan kan men hier vinden: CozyKidz.nl | kleed kinderkamer. Toppers hier waar men wat aandacht aan zou moeten besteden zijn OYOY en ook FERM Living en Naco.

Met zowel een poster of drie en een vloerkleed transformeert ook u de kinderkamer tot epische proporties. Het is een relatief goedkope gemakkelijke ingreep, die veel zoden aan de dijk zet. Echt een quick win dus en om die reden zeer aan te bevelen. Maar nogmaals kijk zelf even rond in de webshop want smaken zullen verschillen.

Sfeer creëer je met de juiste raamdecoratie
De leukste woonaccessoires voor een kinderkamer
Meer sfeer met Ghalia oosterse lampen
Beveilig je huis met de juiste sloten
Hoe kun je sfeer uitdrukken bij een promotiefilm maken?
Creëer gezelligheid met slechts enkele Rivièra Maison woonaccessoires
Lekker Hangen? Koop een hangmat
Gietvloeren perfect voor families
Interieur
Woon accessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen