Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
Meer sfeer met Ghalia oosterse lampen

Een van de meest krachtige manieren om de woonkamer van meer sfeer te voorzien zijn oosterse lampen. Waar heb ik het over? Nou lampen die komen uit landen ten oosten van ons. Maar ook in het algemeen landen waar lampen nog met de hand gemaakt worden, waar er nog echt vakmanschap is. Geen IKEA rommel.

Een oosterse lamp op zich is al een prachtig object. De magie begint pas echt wanneer je op de aan knop drukt. De manier waarop het licht projecteert op je woonkamer werpt je vrijwel direct in de sferen van 1001 nacht.

De beste oosterse lampen komen met name uit Egypte en Marokko. Deze Noord-Afrikaanse buurlanden zijn wat Brazilië en Argentinië zijn voor het voetbal maar dan in de lampen sectie: wereldklasse.

Je kunt op zich helemaal afreizen naar de souks en markten van deze landen om daar zelf zo een lamp te kopen. Niemand zal je tegenhouden. Er zijn wel wat nadelen. Ten eerste, het is nogal een vlucht, je stapt niet even in de auto naar Marokko. Ten tweede, ik hoop dat men goed kan onderhandelen want kopen gebeurd niet zoals in Nederland waar de prijs van te voren 100% zeker vast staat. Hier moet je echt onderhandelen. Doe je dit niet goed dan betaal je veel meer dan zou hoeven. Ten derde, wil je echt met een lamp zeulen de hele duur van je reis? Dat lijkt me niet handig.

Gelukkig kan men tegenwoordig deze lampen gemakkelijk aanschaffen in Nederland. Zie: Ghalia authentieke Egyptische lampen. Daar kun je deze type lampen voordelig gemakkelijk vanuit je luie stoel aanschaffen.

De meest populaire versie op dit moment is de hanglamp. Je kunt namelijk kiezen uit tafellampen, staande lampen, wandlampen en dus ook hanglampen. Zie hier specifiek, de Ghalia oosterse hanglampen. De hanglampen zijn gemakkelijk te bevestigen in woonkamer. 
Sfeer creëer je met de juiste raamdecoratie
De leukste woonaccessoires voor een kinderkamer
Meer sfeer met Ghalia oosterse lampen
Beveilig je huis met de juiste sloten
Hoe kun je sfeer uitdrukken bij een promotiefilm maken?
Creëer gezelligheid met slechts enkele Rivièra Maison woonaccessoires
Lekker Hangen? Koop een hangmat
Gietvloeren perfect voor families
Interieur
Woon accessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen