Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
Landelijke Woondecoratie
Woon je buiten en ben je altijd op zoek naar mooie landelijke accessoires? Voor landelijke woondecoratie artikelen ga je naar de Woonaccessoires Webshop.

De populaire landelijke woondecoratie:

Rustiek kaarsen - Het grootste assortiment Rustiek kaarsen is te vinden bij Van Kaars tot Servet. Hier kun je kiezen uit de gehele Bolsius collectie met meer dan 300 soorten rustiekkaarsen.

Metalen vogels - Deze decoratieve vogels kunnen in een boom of struik worden geprikt ter decoratie van de tuin. De metalen vogels zijn gemaakt van 4 mm dik stevig staal. Er zijn exemplaren waarop een roestig laagje ontstaat na verloop van tijd en een aantal zijn gecoat in een bepaalde kleur.

metalen vogel hop

Haardhout - Heb je ook een open haard of een vuurplaats in de tuin of op het terras? Dan is daar ook haardhout voor nodig. Je kunt eenvoudig haardhout online kopen via Van Kaars tot Servet. Zowel essenhout, als berkenhout en beukenhout zijn verkrijgbaar in netzakken per pallet.

Vlamschalen - mooie schalen gevuld met paraffine en een dikke lont, zodat een grote vlam ontstaat. Deze vlamschalen geven een mooie sfeer aan de buitenruimte!

Zweedse Fakkels - In een landelijke omgeving is het ook mooi om zweedse fakkels te branden. Deze fakkels zijn ingezaagde boomstammen die worden aangestoken middels een aanmaakblokje. De grote vlam zorgt voor veel sfeer en warmte. Ze zijn verkrijgbaar per doos van 4 stuks of per pallet.

Spin Art Spinners - Deze windspinners geven een mooi draaieffect. Ze zijn gemaakt van goede, degelijke kwaliteit en gaan jaren mee. Deze spinners van Spin Art zijn voorzien van mooie desigs en zijn een prachtige aanvulling in een landelijke tuin.

Natuurlijk hoort in een landelijke tuin ook veel leven van insecten en vogels te zijn. Voor het nestelen van vlinders en instecten zijn mooie vlinderhotels beschikbaar. Deze trekken op hun beurt weer vogeltjes naar de tuin, waardoor het een levendige bedoeling wordt.

Om het levendig te houden in de tuin is het in de wintermaanden leuk om een aantal vogelvoerhouders te plaatsen. Deze zijn verkijgbaar in verschillende designs, ook met mechanismes om grote vogels te blokkeren, zodat zij de kleine vogeltjes niet uit de tuin wegschrikken.

vogelvoerhouder

Voor landelijke woondecoratie en woonsfeer artikelen ga je direct naar de sfeervolste woondecoratie winkel online.

Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires
Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie
                 I: www.woondecoratie.eu          Tuindecoratie


Woonaccesoires Webshop

Woondecoratie Webshop
Design Woondecoratie
RVS Woondecoratie
Moderne Woondecoratie
Landelijke Woondecoratie
Brocante Woondecoratie
Trendy Woondecoratie
Cadeaus Woondecoratie
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen