Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
Tuinkaarsen
Op een mooie zomeravond is het gezellig zitten in de tuin met het branden van een aantal tuinkaarsen. De sfeer van kaarsenvlam is warm, romantisch en gezellig. De kaarsen voor in de tuin zijn verkrijgbaar in vele vormen, maten en kleuren. Voor sfeervolle buitenkaarsen, fakkels, vlamschalen en andere sfeervolle tuinaccessoires ga je naar de Tuinkaarsen Webshop.
Populaire tuinkaarsen zijn:

  • Geurglazen. Het assortiment Bolsius geurglazen bestaat uit 3 maten en vele geuren. Je vindt altijd een lekker geur die past bij de setting en de sfeer. Omdat ze gemaakt van van natuurlijk ingrediënten geniet u van een subtiele geur.            
  • De Zweedse Fakkels zijn ideaal om snel een fantastiche sfeer te maken in de tuin. Deze ingezaagde boomstammetjes zorgen voor een grote vlam en veel warmte. Ze branden helemaal op in circa 1,5 uur.
  • Tuinfakkels van Bolsius zijn gemaakt van paraffine en voorzien van een dikke lont, waardoor een grote vlam ontstaat. De Bolsius tuinfakkels in de kleuren wit, grijs en taupe zijn het meest verkocht.
  • Oval Lights           
  • Party lights
  • Twilights & Patiolights zijn veel verkocht voor op de terrastafel. Je komt de patiolights ook tegen op veel terrastafels van restaurants en cafés. Door het verhoogde glas kan de wind moeilijk vat krijgen op de vlam en ze zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.
  • Vlamschalen         
  • Voor het branden van kaarsen buiten is het aan te raden om windlichten te gebruiken. Naast het functionele van deze lantaarns (de vlam waait niet uit door de wind) zien ze er ook sfeervol en decoratief uit en geven ze een mooie sfeer aan de buitenruimte.
  • Om een bijzondere sfeer te geven aan de tuin of het terras is het leuk om een set Gekleurde Vlam Fakkels te branden. Deze fakkels branden op een speciale fakkelolie die de lont een bijzondere kleur geven. 
  • Voor een mooie sfeer buiten kun je tevens een serie Bamboe fakkels aansteken. Deze bamboefakkels branden op standaard blanke olie met een brandduur van circa 4 uur per reservoir van 170 ml. Deze fakkels zijn in voordeelverpakking te verkrijgen. Je kunt kiezen uit bamboe tuinfakkels van 65 cm lang en bamboe-tuin-fakkels van 120 cm lang.

Tuinkaarsen
Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires
Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie
                 I: www.woondecoratie.eu          Tuindecoratie

Woonaccesoires Webshop
Tuindecoratie Webshop
Tuinkaarsen
Vuurschalen
Tuindecoratie tips
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen