Woonaccessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen
Woonaccessoires

Woonaccessoires

Als surfende over het internet, kijkend naar al die mooie binnenkijkers in woonbladen zie je vast van die hippe, kleurrijke, creatieve en de mooiste stillevens aan gegroepeerde woonaccessoires. Super leuk! Maar… voor veel mensen ook een bron van irritatie want; ‘Waarom lukt dat mij nou niet?’. Herkenbaar? Grote kans dat jij jezelf die vraag wel eens stiekem hebt gesteld na met de zoveelste miskoop te zijn thuis gekomen.

Hoe simpel het lijkt om met leuke woonaccessoires thuis te komen, er zit toch vaak een heel plan en filosofie achter waarom je voor vaasje A kiest en waarom niet voor vaasje B.

Tips

Groeperen van accessoires zorgt ervoor dat je niet in de verleiding komt om alle accessoires over de hele kamer te verspreiden. Dit zorgt juist voor verschillende plekken waar je gegroepeerde groepjes neerzet en plekken die je juist bewust leeg laat. Wanneer je rond kijkt zal het opvallen dat er een hele speelse aanblik is met een eye-catchers en stillevens waar je graag naar wilt blijven kijken.

Vind je al die accessoires te druk worden? Dit betekend niet dat je minder neer moet zetten, maar misschien eerder moet denken aan kleuren die binnen hetzelfde kleurspectrum vallen!  Er ontstaat rust in het totaalbeeld terwijl je toch leuke spulletjes hebt staan.

Trendy

Je hebt een nieuw huisje of je wilt je huidige huis helemaal nieuw inrichten met nieuwe accessoires. Je moet goed opletten dat je er wel echt je eigen ding van maakt en je niet gek laat maken door alle hebbedingetjes die tegenwoordig in elke winkel liggen. Probeer een bepaald thema aan je huis te koppelen.

Indoor hangmat

Tegenwoordig kan alles! Hang thuis een hangmat op en ga hier maximaal in chillen. Dit is een super leuke accessoires waar je ook nog eens mooie foto’s kan maken. Niemand verwacht dat je een hangmat binnen hebt en je zult vast een trendsetter zijn!

Eyecatchers

Lampen zijn er in zo veel verschillende vormen en maten, maar probeer nou eens in een rustig en overzichtelijk huis een echte eyecatcher te maken van mooie lampen die opvallen. Bij de winkels zoals Xenos en Action kun je tegenwoordig ook hele leuke lampen kopen die nog een betaalbaar zijn ook! Kijk ook op Extrawonen of op Woonnu voor meer leuke inspiratie!

 

 

Sfeer creëer je met de juiste raamdecoratie
De leukste woonaccessoires voor een kinderkamer
Meer sfeer met Ghalia oosterse lampen
Beveilig je huis met de juiste sloten
Hoe kun je sfeer uitdrukken bij een promotiefilm maken?
Creëer gezelligheid met slechts enkele Rivièra Maison woonaccessoires
Lekker Hangen? Koop een hangmat
Gietvloeren perfect voor families
Interieur
Woon accessoires
Woonaccessoires
Woonaccessoires onlineWoondecoratieTafeldecoratieTuindecoratieArtikelen WoonaccessoiresContact & LinksBlog Artikelen