Woonaccessoires

Woonaccessoires

Landelijke of moderne inrichting?

Kies jij bij het inrichten van je woning liever voor een landelijke inrichting of gaat je voorkeur uit naar een moderne inrichting?  Misschien kun je jezelf het beste de vraag stellen wat het beste bij je past: het stadse leven of het platteland. Wanneer je een nieuw interieur kiest, is het belangrijk om goed na te denken over de sfeer die je in je huis wilt creëren.

Landelijke inrichting

Bij een landelijke inrichting kies je voor een gemoedelijke sfeer, waarbij je je in je eigen woning op je gemak voelt. Voor het creeren van deze warme sfeer is het belangrijk om de juiste meubels te kiezen. De landelijke inrichting kan worden herkend aan de natuurlijke en lichte kleuren, hierbij wordt een klassieke uitstraling gecreëerd. De meubels in de landelijke inrichting zou je ook kunnen aantreffen op een oude woonboerderij. Bij het landelijk wonen wordt veel gebruik gemaakt van pure materialen zoals stenen vloeren en gestoffeerde zitmeubels. Ook linnen, katoen, leer en vachten zijn veel gebruikte materialen.  Wat voor veel mensen een prettig gevoel geeft is dat je bij een landelijke inrichting zelf keuzes kan maken en bepaalde thema’s kunt koppelen aan je inrichting. Bij een thema kun je denken aan een bepaalde kleur, maar ook bijvoorbeeld aan het thema ‘industrie’.

Modern wonen

Bij modern wonen moet je meer denken aan symmetrie, waarbij vooral strakke lijnen en doordachte vormen worden gebruikt. Veelgebruikte materialen zijn RvS, gebogen hout, glas, kunststof en leer. Als je van kunst houdt, passen moderne kunstwerken en sculpturen goed in een modern interieur. Hou je van verzamelen van bepaalde voorwerpen of items, dan past een vitrinekast perfect in de moderne inrichting.

Partnersites
Koolmonoxidemelder.com


Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie