Woonaccessoires

Woonaccessoires


Een aantal populaire Brocante woonaccessoires uit de webshop:

Windorgels
Mooie windorgels met handgestemde klankbuizen, waardoor een zuiver geluid ontstaat dat fijn in het gehoor ligt. De grote wind chimes geven een zwaardere toon dan de kleinere windchimes. De gongen van het merk Aureole en Premiere Grande zijn fraai vorm gegeven en vormen een echte eyecatcher in het interieur. Klik op de link of de afbeelding voor het gehele overzicht.

Klik in de categorie pagina van VanKaarstotServet op de gewenste windgong en kunt klikken op het geluid van de betreffende gong. Op deze manier kunt u op een afgewogen manier een keuze maken voor het windorgel dat bij u past.

windorgels

Vuurschalen met pootjes
Erg sfeervol voor in de tuin is een vuurschaal met pootjes. De schalen voor het haardvuur zijn in verschillende diameters en hoogtes verkrijgbaar. De tuinschalen zijn mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit.

Gusta Manden en opbergzakken
Ideaal voor het opbergen van spulletje om een stijlvolle manier: de gusta opbergzakken en manden. Ook een mooi picknickmand met alle toebehoren is hier verkrijgbaar.

Voor Brocante Woonaccessoires en overige woondecoratie en woonsfeer artikelen ga je direct naar de Brocante Woonaccessoires Webshop.

Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie