Woonaccessoires

Woonaccessoires

CadeautipsDe populaire woonaccessoire-cadeaus:

Producten bedrukken
Denk aan mooie bedrukte kaarsen als cadeau, voor het huwelijk, jubileum, als bedankje, voor een geldinzamelingsactie of ter nagedachtenis. Ook zijn servetten te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van het restaurant of huwelijkspaar. De artikelen worden hierdoor persoonlijk en uniek. Bij grotere afnames ontvang je extra korting. 

Mini lights
Deze mini lights zijn slingers met kleine flesjes van glas waarin een item is gestopt. De lights zijn circa 1,8 meter lang en hebben 10 van die glazen flesjes waarin een led-lichtje brand. Erg leuk als cadeau! De mini-lights zijn verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende uitvoeringen, van onderstaande chique goud platinum lichtjes tot leuke slingers met hollandse folklore, zoals molentjes, klompjes en grachtenhuisjes.


Wensballonnen
Erg leuk als cadeau en ideaal voor een feestje, trouwfeest of event zijn de wensballonnen. Zeker als je deze met een groot aantal oplaat geeft dat een mooi, sfeervol effect. En dan heb je ook de gelegenheid om met z'n allen een wens te doen.

Druipkaarsen
Al jaren een populair item in het najaar en met de feestdagen zijn de druipkaarsen. De mooie druipvormen die deze kaarsen geven zijn een lust voor het oog. Ze worden verkocht met 2 stuks in de verpakking.

mini lights

Voor een groot overzicht cadeaus ga je naar de cadeautips.

Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie