Woonaccessoires

Woonaccessoires


Via Woonaccessoire.eu heb je keuze uit mooie design woonaccessoires. Het assortiment verwijst naar de stijlvolle artikelen op de site van VanKaarstotServet. Die webshop is continue bezig om het assortiment met accessoires voor de woning uit te breiden met aantrekkelijke design producten.

Gusta Assortiment

Het Gusta Assortiment heeft een geheel eigen design. Gusta is de trendsetter in keuken-, tuin-, en woonaccessoires en ontwikkeld stoere, functionele, stijlvolle accessoires van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een mooie collectie uit het enorme Gusta assortiment. Ga direct naar het stijlvolle Gusta assortiment vol leuke trends, mooie designs, leuke cadeaus en hebbedingen.


Gusta assortiment

Design Woon Accessoires

Een aantal populaire design woonaccessoires:

Design klokken (Arti & Mestieri) Deze serie wandklokken worden gekenmerkt door speelse vormen en grote wijzerplaten. Door het unieke design zijn de wandklokken van Arti & Mestieri een lust voor het oog en een mooi sieraad voor aan de muur. Klik op de link voor het gehele overzicht.

Gusta Woonaccessoires
Gusta producten staan bekend om de moderne, trendy, robuuste, functionele en praktische vormgeving. Het assortiment woondecoratie loopt uiteen van kandelaars en lantaarns tot dekentjes, serveerschalen, dienbladen en sfeerverlichting.

Design kandelaars
In de shop van VanKaarstoServet vindt u natuurlijk ook mooi vorm gegeven kandelaars. Kijk bijvoorbeeld eens naar de CCCLX serie. Deze kaarsenhouders zijn van staal en gebogen tot mooie kandelaarvormen. Een aantal zijn gemaakt van corton staal dat roest en een aantal zijn gecoat in zwarte en witte lak.

Design Windlichten
Windlichten zijn natuurlijk ideaal voor buiten, zodat de wind geen vat kan krijgen op de brandende vlam en deze daardoor niet dooft. Maar daarbij zijn windlichten ook een mooi accessoire voor het interieur of exterieur. Klik de link voor een mooie selectie lichten.

Design klokken

Design woonaccessoires en andere woondecoratie en woonsfeer artikelen kun je met online voordeel kopen in de Woonaccessoires Webshop.


Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie