Woonaccessoires

Woonaccessoires

Voor diegene die landelijk wonen noemen we een aantal in het oog springende artikelen die de sfeer zullen verhogen.
De populaire landelijke woonaccessoires:

Windorgels
De windorgels zijn prachtig in een grote tuin. De grote windchimes komen dan helemaal tot hun recht. De klankbuizen zijn met de hand door een professional gestemd en geven een zuiver geluid. Hierdoor blijven de klanken interessant en lekker in het gehoor. Er zijn grote windorgels van 223 cm verkrijgbaar, maar ook zijn er kleinere exemparen van 45 cm hoog te bestellen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en elk klankorgel wordt geleverd met een ophanghaak. Klik op de link voor de gewenste Aureole of Premiere Grande en luister online naar het betreffende geluid dat de wind chime maakt. 

Haardhout
In een landelijk huis staat natuurlijk ook een mooie houtkachel en in de tuin wordt sfeer gemaakt met vuurschalen en tuinhaarden. Daarvoor is ook haardhout nodig. Dit is verkrijgbaar in handzame netzakken per pallet gestapeld. Voor een groot en langdurend vuur is eikenhout en essenhout te adviseren vanwege de hardheid van de houtsoort. Voor kortere kleinere vuren is berkenhout en beukenhout goed bruikbaar. Dit hout is zachter en brand daardoor sneller en met veel kronkelende vlammen. Een combinatie van verschillende soorten haardhout is in de meeste gevallen te prefereren.

Lampion Slingers
Erg leuk in een sfeervol huis is het ophangen van de Dreamlights Lampion slingers. Deze lange snoeren met mini-lampionnetjes zijn echte sfeermakers. De vele lampjes en verschillende kleuren maken het heel gezellig. De slinger werkt op netstroom met een stekker en ook is er een uitvoering verkrijgbaar voor buitengebruik.


Mammoet kaarsen
In een landelijk interieur horen voor de gezelligheid ook een aantal grote kaarsen. De kaarsen die hier goed voor zijn, zijn de zogenaamde mammoet kaarsen. Deze hebben een groot formaat en zijn voorzien van 3 lonten, waardoor ze mooi opbranden.

Dreamlights lampion slinger

Groene Kamerplanten
In elk huis, maar zeker in een huis met landelijke inrichting horen ook een aantal mooie planten te staan. Naast de luchtzuiverende werken van de kamerplanten, geven ze ook een fijne, natuurlijke sfeer in de directe leefomgeving.


Windspelen
Mooi ter aanvulling van de woondecoratie is een windspel. De RVS windspelen bij VanKaarstotServet zijn met precisie gesneden en geven een prachtig 3d draai- en lichteffect. Zeker de exemplaren met een glaskogel zullen blikken van bewondering opleveren.

kamerplanten bestellen

Insechtenhotels

Om extra insecten en vlinders in de tuin te halen is het mooi om een vlinderhotel op te handen in de tuin. Deze geven een levendig karakter aan de tuin en trekken op hun beurt ook weer extra vogels naar de tuin. De vlinderhotels zijn zo gemaakt dat vlinders hier graag in gaan huisvesten.

Voor landelijke woonaccessoires en overige woondecoratie en woonsfeer artikelen ga je direct naar de Woonaccessoires Webshop.Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie