Woonaccessoires

Woonaccessoires

Een groot aantal mensen geeft de voorkeur aan een moderne inrichting van het interieur. De trends die hierbij horen verschuiven in de loop der tijd en zijn onderhevig aan maatschappelijke en culturele veranderingen en ontwikkelingen. Bij bepaalde trends horen ook moderen kleuren en kleursettingen die als modern ervaren worden. Tegenwoordig is zwart een moderne kleur voor woonaccessoires en tafeldecoratie. Maar ook wordt wit nog veel gebruikt voor de inrichting en zie je in de zomermaanden veel frise kleuren als aqua blauw, licht groen, licht geel en zandkleur. Daarbij is er ook een trend gaande waarbij veel woondecoratie doorzichtig/ transparant is.

Een aantal populaire moderne woonaccessoires:

Deze bloempotten zijn voorzien van verlichting in de dubbelwandige wand. De gloed door de potwand geeft een bijzonder sfeervol effect. Deze verlichte potten zijn verkrijgbaar in verschillen maten en vormen. Door de strakke afwerking passen ze goed in een moderne inrichting.


verlichte bloempot

De cube light is een vierkante kaarsenhouder van geribbeld transparant glas. De houder wordt gebruikt voor het branden van navullingen of relights zie verkrijgbaar zijn in uiteenlopende kleuren. Deze branden veel langer dan de standaard theelichten en zijn daardoor handiger in het gebruik. De fraaie cubelight maakt de set compleet en is een echte eyecatcher in het interieur.

Sterk in opkomst is het branden van metallic kaarsen. Deze prachtige collectie met glanzende kaarsen is van Bolsius en wordt met grote regelmaat uitgebreid. Onlangs zijn de metallic-kaarsen met kleurverloop toegevoegd aan het assortiment. Ze zijn door en door gekleurd en branden mooi op met een stabiele vlam.


Moderne Gusta woonaccessoires
De prachtige collectie met trendy accessoires en woondecoratie artikelen van Gusta is een must see. Het assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid en voldoet altijd aan de laatse moderne voorkeuren voor kleur, materiaal, vorm en functionaliteit. Het aanbod bestaat onder meer uit prachtige sfeerverlichting, kleedjes, windlichten, dienbladen, fotolijstjes, tafeltjes, etc. Bovendien heeft Gusta een fantastische collectie met tafeldecoratie, servies, tuindecoratie, bbq en bbq-accessoires.

Patio lights
Mooi voor op tafel zijn de moderne gevulde glazen van Bolsius. Deze zogenaamde patiolights staan mooi op de terrastafel, maar kunnen ook heel mooi staan in een modern interieur.

metallic kaarsen

Moderne klokken - glass & metal
De moderne wandklokken worden gekenmerkt door prachtige designs en grote wijzerplaten. De klokken zijn vorm gegeven door 2 Italiaanse architecten en staan bekend om hun speelse vormen met bijzondere vormen.

Voor moderne woonaccessoires en overige woondecoratie en woonsfeer artikelen ga je direct naar de leukste woondecoratie winkel online.
Woonaccessoire.eu              Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie