Woonaccessoires

Woonaccessoires

Als je de tafel stijlvol opmaakt wordt het simpelweg gezelliger aan tafel. Je geniet meer van het eten als de tafel mooi is gedekt, het servies een mooi design heeft en er bijpassende schaaltjes en kommen op tafel staan. In de basis kun je de tafel al een mooie kleur geven met een tafellaken of tafelloper. Voor tafeldecoratie artikelen en sfeervolle tafelaccessoires ga je naar de Tafeldecoratie Webshop.
Een aantal populaire tafeldecoratie artikelen:

Servetten van hoge kwaliteit.
Deze 3-laags papieren servetten zijn verkrijgbaar in vele leuke design, kleuren en maten. De meest verkochte maat is 16,5 x 16,5 cm gevouwen. Dat zijn de lunchservetten. De servetten zitten verpakt per 20 stuks in een cellofaan en utgevouwen zijn ze 33 x 33 cm.

Servies van Gusta.
Voor mooie designs, leuke kleuren en voor bijzondere maaltijden kies je voor het Gusta Servies. Onderdeel van het Gusta Servies zijn de borden van Gusta. Deze zijn verkrijgbaar als pastaborden, pizzaborden en pannenkoekenborden. En ook zijn er borden voor het serveren van mossels, kaas en hapjes. Naast de borden is er ook ruime keuze uit kommen, schalen, mokken en bekers. Dit exclusieve Gusta Servies kunt u online kopen bij VanKaarstotServet.

Tafellakens rond en vierkant
Voor het opmaken van de eettafel kun je gebruik maken van een tafelkleed. De tafelkleden bij VanKaarstotServet bestaan uit ronde tafellakens (180cm), rechthoekige tafellakens (250x150cm) en tafellopers

Tafellopers
Deze vierkante tafelkleden zijn mooi om te combineren op een tafellaken of los te gebruiken als onderkleden voor op de eettafel. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en de maat is 50 x 150cm.

Tafelkaarsen
Voor gezelligheid op tafel is het sfeervol om een aantal kaarsen te branden. Bij VanKaarstotServet koopt u mooie Bolsius & Gouda tafelkaarsen, dinerkaarsen, gotische kaarsen en kroonkaarsen. De tafelkaarsen branden mooi op en hebben een stabiele vlam.

Kaarsenhouders
Naast de tafelkaarsen kun je ook een aantal kaarsenhouders op tafel zetten voor de gezelligheid om theelichten te branden.
Om je tafel gezellig op te maken of om te dekken in een bepaald thema of voor een feestdag ga je naar de sfeervolste tafeldecoratie winkel online.
Je zult hier altijd items vinden die de sfeer aan tafel bevorderen en zorgen voor net die extra gezelligheid aan tafel.
servetten

Woonaccessoire.eu         Contact: Dhr. Meint Schepers        Woonaccessoires

Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 0854890201            Woondecoratie
The TradeForward Company      E: info@woondecoratie.eu            Tafeldecoratie